Tja//robin

tja jag har inget o göra så bloggar åt bella ;) så va gör ni? kommentera som fan!! bara för att jag ska ha något att göra :D så kommentera nu:) ,em orkar nte blogga mer nu så tjarå ;)

hej

albin och robin tar över min blogg hejrå..........

tjenne

hej va gör ni pojkar och flickor? :) har ni de bra? jag har sk8a idag ja lärde mig 5-0. japp sånt är livet ;)



........................................................................Robin........................................................................................................


Hej Hej !

Jag har vart med Bellzoar, Sofia och elin idag på bibbaln. De ni !;) Livet de rullar som på band, banskal sjukt gött !:)
Men om ni vill ringa så får ni göra det men ni får inte mitt telefon nummer !
Chaoi! // Albin Karlsson

någon som vet svaret? min kille vet inte själv -.-



Gud va söta bilder eller, palla skriva vad man gör om dagarna en bild säger mer än tusen ord ;)



Men nej jag stannar ändå, jag ska klara detta.

Jag hatar åmål.
Jag hatar åmåls befolkning ,
jag hatar alla lögner i åmål.
jag hatar alla rykten ,
& jag hatar alla som lägger sig i saker som dom inte har med att göra .
+ att jag hatar folk som yttrar sig om saker dom inte har en aning om!!

Jag skulle kunna skriva en hel da vinci kod här om hur mkt jag hatar åmål. men jag gör den långa romanen kort & skriver bara lite kort.
Jag kan säga att jag lever mitt liv, & ni som tror ni kan ändra på min livsstil ,FUCK OFF . Glöm det . Jag kör mitt race & ni kör erat . Jag hatar er som tror ni kan bestämma över mig , ni kommer aldrig lyckas .
& jag hatar er som lägger sig i saker som ni inte har med att göra , & vill dra in mej i eran bråk . Sköt ni erat så sköter jag mitt . Det blir bäst så .
& Jag hatar alla jävla rykten !
NEJ JAG RÖKER INTE PÅ,
& NEJ JAG TÄNKER INTE FÖRLÅTA DOM BRUDARNA ,
OCH TILL SLUT .
NI SKA GE FAN I MITT LIV!

Så , nöjda ? fått svar på eran frågor nu ?
& Sen kan jag ju säga att jag hatar er allihopa .
(nästan - inte alla, bara nära på)
& ni vet vilka ni är som jag inte hatar .
- Jag vet att hata är ett starkt ord .
men ..
JAG HATAR ER .
& nu kommer jag få massa frågor på msn ;
- Har jag gjort ngt ? - Hatar du mig ? - Vad har hänt ?
MEN FUCK ER .
Jag kommer ändå bara svara " inget " eller " nej , det är inte dej jag menar "
Så ..
ja .
ni som känner er träffade synd för er
FUCK OF!
MHMM ...
JAG ÄR ARG .
& JAG HAR DAMP .
& JAG PALLAR INTE .
JAG SNÉAR TOTALT PÅ LIVET IDAG !

Jag är inte en i mängden..

Utan det är jag som är mängden ;)
Tjenare bitches, vad gör ni? Mohaha, jag sitter och kollar på big brother, live saken ni vet? ;) Städat rummet idag när jag varit hemma från skolan, även varit ute och gått en promenad har jag så jag ääär duktig ;) Erkänn ni tycker det! ;) Imorgon blire stan efter skolan med elin, tror vi kommer dra oss till huset, det märks väl imorgon haha! Känns mycket bättre nu än vad det gjorde igår och imorse med huvudvärken osv iallafall! :D Så det blir najjs imrn ska nog ta med min kamera också så det kan komma lite bilder såååådäääså ;)
Puss på gamla bilder från sommarn :)
LOVE!
Shad – I Get Down

Your love is my drug

Hihi, jag älskar min lata tv och spel nörd till kille :)
OCH BIILDEN ÄÄÄR SÅÅÅ SUPERDUPER SÖT ASSOO SHIIIITTTT <333333333333
HAHAHAHAHAHHAHA

hope..

She no longer cries to herself
There are no tears left to wash away.
Just diaries of empty pages.
The feeling of being lost in her thoughts.
But she tries to find hope.
And find your way home again.
She wants to feel good

Varför just jag när det finns miljontals andra..

Allt känns helt konstigt, ingenting känns bra alls.. Det känns inte som om jag lever mitt liv på ett bra sätt.. Jag känner hur tårarna rinner ner för kinden varenda dag, det gör ont, jag saknar dig, jag vet inte vad jag ska ta mig till ibland, saknaden av dig kommer alltid finnas kvar hos mig, snälla kom tillbaka, jag orkar ingenting utan dig, det är jobbigt utan dig, vill ha tillbaka dig i mitt liv, utan dig är jag halv..
Vad ska man göra?
skratta eller gråta.
prata eller hålla käft.
stanna eller springa.
leva eller dö.
älska eller hata.

Tjolahopp

Nyss fixat mig osv, ska dra mej till bussen snart, skolan sen stannar jag till halv sju bussen idag så :) Och jag tycker bloggen är tråkig sååå dää såå hahahaha, kul jag har eller inte, skit ner er. Diskriminering, killar kan pissa stående, inte tjejer!

Vilken färg passade jag bäst i ? :o

Brunett, dock mörk brunt..
Blond?
Read head?
Blackie?


every day every nigt, want to sing baby, sing by my side
go down on my knees for you for your lovely voice makes me want to be with you
ett liv utan dig kan jag inte tänka jag älskar bara dig och du får mig att smälta du är mitt allt och det kommer du alltid att vara älskar bara dig så kan du mig svara älskar allt med dig dina ögon så klara jag älskar hela dig och du är den enda jag vill alltid ha det såhär så låt det inte vända jag hoppas att det alltid ska vara du och jag, för vid din sida kommer jag alltid stanna kvar.jag alltid stanna kvar.


@ älskling

Sitter hemma hos peter nu, han är iväg och dömmer en innebandy match, han e väl tillbaka runt 12-1 skulle jag tro, ska nog lägga mig i sängen och sova igen mohahahaha :D Är sjukt trött faktiskt, men vi hörs senare eller ngt, är för trött för att blogga! :o
Söt bild min älskling gjort ;)


RUBRIKER E JOBBIGA.

Tjaa, jag har nyss käkar frulle, nu dricker jag te, ska snart borsta tänderna och dra mig till bussen, naaajjs. Skola idag igen, det är jobbigt, och tråkigt, fast har 2 håltimmar idag iallafall vilket är sjukt gött! Sen efter skolan drar jag hem till min lilla älskling som är extremt lat och sover hela dagarna ;) Mohahaha, men jag bor hos han i helgen, och jag vet inte om han fixat nytt internet än, så kanske inte kommer bli någon bloggning under helgen, men det märker ni ;) Och jag känner mig så extremt snygg nu eller inte, min lugg och jag är inte överens alls! Men nu ska jag dra mig pusselipusspuss ;)

PUUUUUUUUUUUSSS

Nyss packat, och idag va skolan sådär rätt segt, sen sjukgymet gick segt, doktorn gick la bra, sen va man med älskling, helt underbart, jag bor hos han i helgen men saknar honom som fan redan och det va mindre än 3 timmar sen vi sågt senast haha! Men aja, jag tänkte lägga mig och sova nu så ni får hare!
hojta om det är något som ni önskar att jag ska skriva mer om eller om det är någonting ni vill fråga & ha svar på.

Skola, sjukgymnast, doktorn, älskling, hem.

Läs rubriken, så ser min dag ut pusshej!
qwert

SVAR

lina om Shit vart e allt påväg?:
du har heelt rätt asså! ;o 
menjag undrar en sak , vart köper du dina kläder? :) puss, söt!
Svar: Det är olika, ellos, veromoda, nelly, bikbok, h&m, gina, carlings, cubus, ah jag köper nästan överallt, men det där e vissa affärer :)


Shit vart e allt påväg?

Har ni tänkt på hur mycket skit folk egentligen bara vågar skriva på internet, ingen vågar nästan något irl längre, allt händer via internet eller mobil, eller som vissa folk, dom vågar inte säga någonting framför en, utan det sker verkligen flera meter bort.
Men tillbaka till det där med internet och telefon, tänk er, hur jävla fega ni egentligen är ni, som kommenterar anonymt, eller skriver andra namn? På bdb bloggar osv, ni är ju bara pinsamma, vågar ni inte visa vilka ni är? För ni är rädda att någon ska komma fram till er irl? Jag tycker det är patetiskt.
Och samma sak med er som tar bilder på andra personer och säger att det är ni? En fråga bara, vart kommer ni med det? Ni kommer inge vart, det är också patetiskt, kan ni inte bara våga stå för vilka ni är?
Ska jag vara seriöös, visst jag har tjaffsat via datorn oså, men jag vågar stå för saker i verkligheten också, jag kan gå fram och säga till personer vad jag tycker och tänker om jag så gärna har lust, men vissa vågar inte det? Kan ni svara varför? Som ''ni'' som höll på massa i skolan, ni snackade bara skit bakom ryggen, skrek saker till mig när jag va flera meter bort, och tjaffsade via datorn? Varför kan ni svara på det? Ni är ju bara pinsamma, ni visar verkligen bara hur fega ni är när ni håller på så.
Och det är samma sak med folk som tar andras texter, och säger att ni skrivit dom själva? Som en brud här i åmål, hon tar texter andra skrivit till sin kille/tjej och ändrar bara namnet, hur kan du säga att du älskar din kille när allt du gör är att ta och kopiera exakt allt andra skriver om sina killar/tjejer, det kommer ju inte från ditt hjärta? Skriver inte för att hänga ut dig om du läser detta, men tänk efter, skriv något som kommer från ditt hjärta till honom istället.

Yeye skolan hit och skolan dit..

Vet ni vad jag stör mig på?
Jo alla som tjatar ''sköt skolan nu, du ska komma in på någon linje du vill komma in på'' Men shit, mitt psykiska måeende, är inte det viktigare än skolan? Har jag inte nog bra betyg så får jag väl gå iv ett år eller något? Så jävla farligt är det inte, jag tycker skolan är mindre viktig, jag tycker faktiskt att mitt psykiska måeende är viktigare än den jävla skolan, så ni kan bara ge fan i att tjata på mig hela tiden, ni får mig må sämre psykiskt med erat tjat, jag vet att jag kan prestera bättre i skolan än vad jag gör nu, eller egentligen kan jag inte det i nu läget, för jag mår inte psykiskt bra, låt mig ha det lite lugnt, jag sover nästan hela dagarna när jag väl är hemma, för jag mår faktiskt skit, har ni tänkt på det? Nej det har ni inte, ni tänker bara på att jag ska ''klara'' skolan?! Ni kan ge fan i att tjata för jag lyssnar inte, det blir inte bättre, utan ska jag vara ärlig, jag skiter rent ut sagt i skolan nu, mitt psykiska måeende är det viktigaste för mig. För just nu mår jag inte bra alls, vet ni hur det känns när ni tjatar på mig hela tiden, när jag verkligen inte mår bra, jag kämpar varenda jävla fucking dag, för att inte bryta ihop, jag skadar inte mig själv när jag mår skit längre, bara för eran skull, men får lusten att göra det när ni ska tjata sönder på mig hela tiden om någon jävla skola jag bryr mig inte fatta! Och en sista sak, jag tänker stanna i åmål, jag tänker inte lämna min pappa, han är mitt allt och så är det. Så ni kan ju inte tjata mer om skolan i varberg alla som tjatar, och nej inte bara syskon finns massor med andra också, så håll bara käften nu!
PEACE.

puss

Anonym om Ego!:
du har ju skrivit i ett inlägg att du tkr de är äckligt med löshår?! ;o

Svar:
Jo jag vet, men jag hade verkligen fobi för hår som inte var mitt då, men jag har ''botat'' det om man säger så, men visst det känns faktiskt äckligt att gå runt med någon annans gamla hår, men det är ju såklart super tvättat och sånt innan man köper det fick jag reda på :)

Ego!

Kom nyss hem från bup, snackade, gjorde någon plan och tog blodprov, snart ska jag in till min icke så älskade sjukgymnast, usch hon är hemsk faktiskt :( Hon är jätte leskig och skäller massor på både mig och pappa :( Sen efter det blir det att dra hem till älskling, tar halv sju bussen hem idag, så kanske updaterar då, det märker ni ju ;)


Godmorning bitches!

Skolan snart då, det är mindre kul, men drar till älskling efter skolan, vilket är mer kul :) Saknar han jäättte mycket ju :( Yeah så äre skit kul va eller inte mohaha morgon humor :D Vad är det för skillnad mellan en korp och ett skrivbord? Jag vill veta det puss hejrå nu ska jag hitta skor och sen ska jag gå till bussen så fuck you and have a nice day :D
PUSS VA SÖT JAG E HAHAHAHAHAH

Peter Melin

Jag är tillsammans med världens finaste människa.
Den som får min att känna mig levande och hur lycklig som helst.
Jag tänker aldrig släppa taget om din kärlek.
Du är mitt allt, mitt liv och jag menar verkligen varenda ord.
Det har alltid varit du och kommer förbli bara du.
Ingen har någonsin fått mitt hjärta och min själ att må såhär bra.
Med dig vet jag att ett föralltid är menat ett föralltid.
Du får mig så otroligt lycklig.
Ditt leende får mig att smälta.
Din röst får mig att lysa.
Att se dig får mig att lysa upp av glädje.
Jag har inte ångrat en enda sekund med dig älskling.
Utan vårat förhållande är verkligen det bästa.
Det är menat att de ska vara du och jag, du är min dröm prins.
Jag ska älska dig tills jag tar mitt sista andetag.
Jag är ingenting utan dig. Du gör mina dagar värda.
the reason that i'm still alive

PmK

Sitter då hemma hos mej med världens bästa tjej bella :D ! hon ville att jag skulle blogga åt henne så får väl ta o göra de :D. Nyss kollat klart på Cats & dogs, Bella tyckte den sög lr ja som hon säger den va ful haha :P
Är så gött att äntligen kunna träffa min älskling efter mer än en vecka ifrån varandra<3,
Blir nog att vi bara tar det lugnt och myser framför tv haha, har iaf ytterligare 2h kvar med min bella<3
sen ska bella hem för hon kunde inte sova hos mej inatt :(men får se om vi kan träffas lite mer under veckan
om hon har tid :) men nu blir det att lyssna på musik och kolla tv med älskling ! <3
Jag älskar dig Bella Kittelsen<3


RSS 2.0