Godmorniing sunshines!

aweome!

Vaknade kvart i fem, lite tidigare än beräknat, aja bättre tidigt än för sent iallafall ;) Nu har jag iallafall fixat mig, inte specillt mycket, och nte speciellt bra, men skit samma, jag var trött :P Ska väl försöka få i mig lite frukost snart också, kanske gå en promenad med diva innan jag ska åka också? Tror fan jag gör det, kan ju vara skönt med morgonpromedad? ;) Men som sagt, lär nte vara speciellt bra updatering, eller kommer det ens bli någon? 
Puss! Nu åker jag snart love u :)

Ne fyfan!

Nu ska jag sova, upp tidigt som fan imorgon ju! :O Lär ju vara död när jag kommer fram, och då ska man ju tydligen fika jäväa störda ungar asso! :) aja love them anyway. Men känns sjukt skönt faktiskt att jag lägger mig tidigt för en gång skull, jag lägger mig lixom nu, klockan är halv 10? Brukar vara runt 12 eller något annars, inte speciellt sent, men med tanke på att jag går upp vid 6 i princip varje dag så är det inte mycket sömn jag får faktiskt, och det är inte bra, jag kommer bli gammal fortare haha! Men updaterar imorgon innan jag åker, så får vi se när nästa blir då! ;)
OCH JUSTE, MIN RUMPA ÄR SNYGG! ;)
SYND BARA ATT MAN INTE KAN SÄGA DETSAMMA OM BENEN :(

PUSS

Hemma från stan, har även packat beställt biljetter oså, nu ska jag duscha, sen blir det nog att slänga igång en film och sova, känner att det kan behövas faktiskt! :)
Ska vi se.. Kläder e nere, tandborste kamera+laddare.. smink plattång och borste lägger jag ju ner imorgon.. även parfym och skit, ngt mer jag glömt? asso jag suger verkligen på att packa, jag hatar det, det är tråkigt och drygt! men men, jag fick ju välja så jag skiter i hur jobbigt det är, det blir nog en awesome vecka skulle jag tro! :)
Anonym om Jag kan också se vuxen ut!:
kan inte du lägga upp bilder på hur du sminkar dej någon gång? ;D
Svar: haha jo, men det är lite svårt, sminkar mig aldrig direkt på samma sätt varje dag :p

Godmorning bitches!

Har precis fått i mig frukost, idag ska jag in till stan runt 10, träffa folk från skolan, sen ska jag fika runt 1 med Julia, skit mysigt, sen kommer jag ta bussen hem klockan 5, så jag hinner packa oså, ska även lägga mig tidigt idag, får se hur mycket bloggande det kommer bli nu efter lördag, tror inte det blir speciellt mycket faktiskt. Kommer nog mest ta det lugnt, och skita i både telefon och dator den veckan som kommer :) Ska bli skönt att komma ifrån åmål faktiskt! :) Sen ska jag börja i skolan igen efter vecka 9, börjar altså måndagen vecka 9. Men på tisdagen där ska jag till bup, sen skjukgymnasten igen, och efter det ska jag gymma, så blir ingen skola på tisdagen den veckan iallfall. Nu ska jag ta och greja lite på fejjan och sånt ;)
Två söta cam bilder på mig just nu ;)

Jag kan också se vuxen ut!

Shoppade igår, köpte den blåa blusen, en kavaj, ''leopard'' leggins bh, och ett akvarium, köper fiskar nästa veckan, ingen idé nu när jag ändå ska vara borta hela lovet ;) Men men, jag ser vuxen ut erkänn ;) Ingen liten fjortis med mjukisbyxor linne och tjocktröja! ;)

Fixat mig nu!

Yes nu har jag fixat mig och duschat! Sitter nu och dricker bonaqua päron och äter choklad ._.
Usch jag hatar att blogga just nu haha!
PUSSS NI TYCKER JAG ÄR AWESOME OCH FETT SNYGG!
orkar inte göra något med håret :p

Hemma från gymmet nu! ;)

Shitt, jag gick upp 7 idag, käka sjukt nyttig frulle, sen drog jag och gymma, ska slänga mig i duschen nu, sen fixa mig, sen åka iväg till strömstad och sen efter det uddevalla, blir lite tröst shopping, lär inte hitta så mycket tror jag, jag känner inte att jag behöver mer kläder atm, men kanske något snyggt ;) Finns massa kläder jag har som jag aldrig använt :p Meen men haha! ;)
HAHA SÖT JAG E NU NÄR JAG E OSMINKAD OCH HAR FLÄTA ;)

~*~

för inget i livet har gjort mig mer rörd det är som du försvunnit, fast du inte är död utan någon chans, att kunna stanna processen jag ser dig falla och det gör mig så ledsen

dom brukar säga att tiden läker alla sår, men dessa blir större.
''vi kommer alltid att be för din hälsa, försöker hela tiden, men vill inte vänta''

-


jag är ett objekt, som det verkar vara okej att knuffa på, att inte visa någon respekt för, att kalla vad man vill och säga vad man vill till. dom säger att om man har gett sig in i leken, får man leken tåla. frågan är bara.. varför låter ni mig aldrig veta reglerna? är det inte nu ni ska gå tillbaka ett steg för att ni fuskade? jag kommer aldrig ge upp, för att någon annan säger det. vad ni än säger, så kommer jag aldrig visa mig så svag att ge upp allt det som gör mig till den jag är. men vill ni spela, låt oss spela.

tjabba tjena

händer i lejvet? inte sett skit bara massa falskheter, det är det ända jag möter, är trött på skiten nu. allting känns hopplöst.. undrar hur livet hade varit om inget av detta hade hänt, jag blir galen av detta, varför händer allt detta mej? har jag inte redan haft nog med det som jag har upplevt? nej tydligen inte.
Aja var på bup idag, sög ju som vanligt hatar att snacka om mina känslor på det där sättet att bara sitta i ena sidan av rummet med en man knappt vet va den heter som bara sitter och kollar på en från andra sidan.. sen vare möte på skolan, jag ska inte gå denna veckan heller, börjar vecka 10 på måndagen där istället. aja, får se hur all skit blir nu, kommer nog bli en del möten, menmen hoppas det blir bra.. fick iallafall reda på en del saker förut om min klass, tack så sjukt mycket hossam för du berättade det, det värmde faktiskt! jag vet fan inte vad jag ska göra nu, sitta här? eller sova aja det märks, sry för att jag inte updaterat idag, men har haft fullt upp!

HAHA!!

fick ett mail från polismyndigheten om att jag brutit mot vissa lagar och skulle få betala en massa om ja inte åtgärdade allt. sooom tur va så var det fejk. blev nästan litte rädd där haha !
Så jävla söta my little ponnys är!

PUSS VA?! ;*

Jag är sjukt jävla trött och skriver mina texter känner jag, men måste få ur mig allting ju?! Shit asso, trött på snacket som går, det e fan nya saker hela tiden, men fuck it, jag orkar nte bry mig, visst jag kanske inte mår spec bra av vissa saker som kommer ut, menmen, man märker vilka som är äkta och inte ;) Trött på åmåls vardagsnack nu, bara massa skit prat, ska bli sjukt skönt att flytta ska jag säga! Nej shit, vet ni? jag orkar seriöst knappt med bloggen längre, ni ser ju hur den ser ut, värsta ful och ah skit samma, jag e lat so what?! inte fet än iallafall så man blir inte fet av att inte göranågonting och bara äta godis typ såå aha, inte får man finnar häller? Ska jag vara seriös 3 finnar på 15 år, drogat choklad sen jag var 5 kanske? så vart fan e mina finnar alla säger att jag kommer få? Kan ni svara på det? Nej precis, det är bara en fucking jävla myt, skiter i hur fan jag ser ut, jag gör och äter precis vad jag vill, jag lever fan livet istället för att kolla hur mycket kalorier och skit jag får i mig, mycket bättre vafan?! Haha jag ska nog fan dra ut på en kvällspromenad för jag är så jävla pugg nu, sovit hela dagen typ haha, och imrn blire upp tidigt, först bup 9, sen möte på skolan klockan 1.. Får se hur det går, har ju knappt gått i skolan nu det senaste för jag klarar nte med all skit, jag är trött på det.
Men nu drar jag.
PUSS.
Hoppas ni blir nöjda med min överdrivna update ;)

LOVE

Kärlek , är något fantastiskt . En känsla ingenting kan byta ut .

Då någon är i ens tankar nästan varje minut av dygnet , kan man kalla det kärlek då ?
Kan man kalla det kärlek då man klottrar ner alla ens böcker & tankar med någons namn ?
Kan man kalla det kärlek då man ser någon gör en lycklig och nervös på samma gång ?

Helt varm inuti . En känsla ingen annan kan ge en .
Kan man kalla det kärlek då endast en blick från någon kan göra en knäsvag ?

 

Jag kallar det kärlek , då kärlek är den underbaraste känslan som finns
.Och när jag var med dig , känner jag den känslan . Och alla dessa symptom..



Hora var det jaaah?

OMG !
Sånna sjukt pinsama jäääävlar det finns . Jag svär .
Shiiit asså . !
När jag ändå står framför dig , varför kan du inte öppna din käft då ?
Du leker bara runt på internet å tror verkligen att du är något .
Men du blir bara stämplad som en nolla . Du är ingenting !
Sitter å skriver hit å dit att jag är en hora ,
som knullar runt med allt å allt å lägger upp "nakenbilder" .
men tänk efter lite ..
.. För det första , nakenbild ? Det skulle jag knappast kalla det .
Att jag sen vågar visa min kropp , det är en annan grejj .
Att du inte vågar göra det , Det förstår jag .
& Jag förstår att du måste photoshopa alla dina bilder .
För annars skulle du väll inte ens ha dina internetvänner ens ?
.. För det andra .. vet du ens vad en hora är egentligen ?
Tror jag borde köpa en ordbok till dej när du fyller år .
Du använder så sjukt många ord som du inte ens vet vad betyder .
& eftersom du inte vet vad dom betyder , använd dom inte !
Du gör bara bort dig .
& Vill du mej någonting , så snälla ..
..ta det med mig IRL .
För där är inte inte de minsta uppkäftig .
Som idag när du såg mej
& du sänkte blicken när jag gick förbi ..



ÅNGEST

Så sitter man här igen ,
ångesten tar över .
Vad ska jag göra ?
Alla säger hela tiden åt mej att jag borde tänka mer på mej själv .
Borde prioritera mej själv högre , & göra det som känns bäst .
Men vad jag än gör , så blir det fel .
Jag menar det verkligen , allt blir fel .
Jag vet inte vad jag ska göra igen .
Jag vill åka ner å träffa T .
Men det är inte bra.
Jag vill berätta om allt .
Men då blir allting bara till kaos .
å n g e s t . s e

(yy'

Nu är du ingenting i mina ögon längre .
Så många gånger som du sårade mig .
Jag förstår fortfarande inte hur jag kunde fortsätta att lita på dig ..
Du är ingenting för mig.
Ett litet jävla sandkorn på jorden ..
Det betyder du för mig ..
Jag vet att det måste kännas förjävligt att du har blivit av med mig .
Nu när du inte längre har en liten "jävla hora" bakom dig,
som springer efter dig som gör precis som du ville .
Jag har växt upp nu . Det kankse du oxå borde göra .

Snabb update!

Nyss gjort klart uppsattsen om hitler, nu blire då fan sängen, har vart i stan, ätit på resturang och sen blev det tacokväll ute hos syrran med hennes 4 barn min brors barn bianca och två andra ungar, så nu är man ju helt jävla slut, sen efter det blev det hem och plugga, i tre timmar har jag pluggat, menmen nu är den iallafall klar! sjukt trött, imorgon bär det av hemmåt! :)

kul.

Nyss kollat film 127 hours och due date eller något sånt sjukt bra.
Idag har vi fixat mitt hår, ser lite bättre ut nu, men har en sidecut kvar, har även gått runt fästningen också, sen bara tagit det lugnt, imorgon kommer syrran runt 11, snacka om något? Sen dra in till stan och fika mysigt mysigt!
Men ska sova nu sjukt jäävla trött!

Tjenare!

Vad gör ni snyggingar? Gjort idag då? ;) Själv har man pluggat och vart hos tant tandläkare! Även pluggat och sovit! Just nu sitter jag i skype med albin och robin, sjukt kul, sitter även och kollar på hur snygg jag är i spegeln ;) Jag vet att ni tycker jag är awesome och sjukt jävla snygg asso! ;) Haha! Imorgon ska jag till trollhättans sjukhus näl och kolla min lever, sen till bup, sen käka i mellerud sen tar jag tåget till varberg! Sjukt gött att slippa åmål!
Ska jag kanske börja träna som alla andra bloggare och få bort allt fett? Eller vafan vilket fett? Jag har ju inget?!
Haha ni älskar mitt ego! ;)

Tju!

Idag har jag vart på bup, även hämtat saker på skolan, just nu packar jag, 3 dagar kvar, sen bye åmål. Ska försöka plugga lite sen skriva klart lite om hitler tänkte jag, imorgon ska jag till tandläkaren halv elva så ingen sovmorgon direkt heller, jävla tandläkare som sabbar mina sovmorgonar, på torsdag ska jag till sjukhuset i trollhättan, ingen sovmorgon då häller, på fredag drar jag ifrån åmål skit najjs! :D Men nu ska jag fortsätta packa ner mer saker puss! :) Juste glömde berätta jag ska köpa två guldfiskar eller två andra fiskar vet inte riktigt än, men det märker ni! :D
SUDDIG BILD PÅ MIG OCH DIVA!

Jag blir så trött..

Jag orkade mig inte till skolan imrose, jag mår så jävla dåligt, jag vill inte vara kvar i åmål, men pappa förstår ju fan inte det, jag hatar åmål, jag vill bara bort från åmål.. jag hatar att bo här, helt seriöst, jag vill bara åka bort, blir inget bättre snart så kommer jag seriöst rymma, jag orkar inte vara kvar här mer, detta dödar mig, jag klarar inte göra något, hela dagen har jag typ sovit, jag har tappat all energi, all ork, jag okrar seriöst inte mer snart. rädslan för allting bara växer, jag är livrädd.. jag klarar inte vara kvar i åmål, när fan ska han fatta?! blir så jävla trött på alla bråk, han vet att jag mår skit och inte tål så mycket nu, men han ska ju för fan bara bli sur hela tiden.

broken.

Den positiva tjejen är försvunnen


cry emo cry

Ansiktet bara bränner Känns som jag fräter
Ångesten är tillbaka igen
Fuck Vill inte gå till skolan
Vill försvinna från allt
Ja så trevligt, ännu mer ångesttexter ni ska läsa
Nej ni måste inte läsa
Jag skriver det i ångest
Och kanske ångrar mig sen
Skit samma Pallar inte bry mig
Vill sitta i min säng hela livet
Och bara lyssna på den underbara musiken
Vill bara kunna leva livet
Och få ork med allt.
Ahmen Tjadå

INTE HEMMA I HELGEN!

OCH NU DRAR JAG HEJRÅ! :D
MOHAHAHAHAHA :D
SAKNAR MITT RÖDA HÅR!



AWSOME!!!!

Fyfan! Fcik vänta i 25 minuter på buss jävel imorse! Kom sent till nationella provet, snacka om pinsamt?! Haha nej det va inte pinsamt, jag börjar små gilla min klass lite sådär smått, märkt att det finns värre än mina faktiskt! Haha, jag gillar dom flesta i min klass nu faktiskt, dom e rätt roliga faktiskt, inte för jag är med min klass så mycket men ändå, jag hatar skolan och de flesta folk på den. Hade rast från 11 till 20 över 1, va med alva felix gabben rasmus elin nora mathilda och rebecka på den rasten haha, sen hade jag matte sen svenska så sluta jag! :) Stack till peter, va med han, sen kom tompa luff rasmus och gabben :) sen kom erbe också, sen stack vi ner till huset, sen åkte jag luff och tompa hem med bussen :( Så nu e jag här, ska ta en dusch nu, sen packa till helgen! :D
AWESOME HELG ELLER BARA VARA MED MINA SMÅ SÖTA VÄNNER?! :D
09 bild?!


Drar till bussen.

Ska dra till bussen snart, måste till skolan typ, känner att jag behöver det, eller inte skolan, men ska iaf snacka med alva, och efter skolan drar jag till peter, så jag får tänka på annat! :) Kul att man försov sig typ 45 minuter så man knappt hunnit fixa sig också, hate it! :( UUUUSCH nu ska jag leta efter några skor jag kanske vill ha på mig idag.
OLD MUPP BILD

känslan är vidrig..

jag går och lägger mig..
orkar inte..
Fronda – Underbar

LYSSNA!!

Shit, aldrig hört bättre låt!!
http://open-spotify.com/track/43CpOeNkZ6UxgOy70FCTCB/

Svar på tal.

Lägger även upp gamla bilder från när jag o sanna va i oslo 08, på någon konsär :D
JAG OCH MIN SÖTA LILLA PAPPI

JAG OCH SANNI PANNI

SANNI PANNI OCH JAG
FOLK HAHA
Vilken är din favorit låt?
Jag har ingen direkt favorit låt, asså, jag lyssnar på det mesta.. Det beror på vad jag är på för humör.. Jag lyssnar på så många olika låtar, så jag kan inte välja ut en favoritlåt faktiskt.
Min spotify lista: http://lellbruden.blogg.se
Finns massor med gamla låtar där men what ever, dom e väl bra dom med? ;)
Vad är kärlek för dig?
Kärlek för mig är inte bara att man är kär i en kille/tjej, utan man kan ha kärlek även till familj och vänner.
Kärlek är en känsla som inte går att beskriva med ord. Hur mycket man än försöker. När man älskar en person sjukt mycket & skulle göra hur mycket som helst för den, Det är kärlek. Kärlek innebär även bråk, det gäller i alla tre sorterna. Man måste få bråka med sin partner, jag tror det är endel utav förhållandet. Det är bråken som gör att man håller ihop & det är det äkta kärlek så förlåter man och accepterar. Kärlek inom vänskapen är viktig. Man måste ha kärlek där.. Vänskap utan kärlek är ingen vänskap. & det är samma sak där, man måste bråka ibland, det är någonting som ingår som alla måste göra ibland. Utan bråken skulle livet vara så tråkigt. Då skulle de inte finnas någonting som gör att man kommer närmare varandra. Kärlek inom familjen är ett måste enligt mej. I vår familj finns det så mycket kärlek. Min familj är det som betyder mest för mej, eller rättaresagt allt för mej. Utan den kärleken skulle jag aldrig klarat mej. Speciellt kärlek till min mamma som jag älskar så sjukt mycket. Hon är mer än min familj, skulle jag nog aldrig orkat med allt som varit. Jag skulle aldrig låta någonting hända dom, aldrig! Men även bråk finns i familjer, endel har fler än andra. & Det är endel utav allt som gör att man hör ihopa. För hur mycket man än bråkar med en person som man älskar, så hittar man alltid tillbaka. Det spelar ingen roll. Så som sagt, kärlek måste man få i livet, på ett eller annat sätt. Utan kärlek skulle livet inte vara värt att leva.

haha

Just nu ligger jag i sängen, va ute och gick förut, gick 2, 5 km.. Sjukt skönt faktiskt, förutom att jag ramlade så nu gör rumpan ont :( HAHA!! Nu ligger jag och dricker sprite och äter choklad hjärtan, och bara chillar galet bara! :) Imorgon ska jag till skolan, uppsats i 3 timmar typ, nationella prov, fyfan det e jobbigare nu än va det var i 5an haha! Nu ska jag fortsätta feta mig med allt och ligga och chilla haha pusss!
OJOJ NU BLIR DET MASSA FRÅGOR OM VEM SOM GJORT BILDEN :O
HAHA SUCKERS! :D
Få gratis siimii eller andra gartis saker som du vill ha?
Finns massor med saker
Bli medlem & följ instruktionerna på
plusikassan.se

Herregud!

Bild från förra året, när jag åt på donken hela tiden. Challe gjorde denna bilden då haha! LOVE! haha or naat, fan va mycke fet mat jag trycke i mig förra året jämfört med nu asso :o

det var en gång en liten fjortis haha!



blondt hår adidas tröja bandana massa mascara vit kajal hahaha hur fan kunde jag?! xD

..

Hoppas iallafall alla tänkt igenom det dom gjort nu, för jag kommer inte komma tillbaja efter all skit ni utsatt mig för, der bara e så, jag orkar inte, ni tar knäcken på mig, jag kommer försöka ta mig från åmål, flytta menar jag nu, så fort det bara går, jag ska ner till varberg och börja om mitt liv och försöka må bra.. Hoppas ni är nöjda nu iallafall! :)

USCH!!

Nu ska jag in till sjukgymnasten, hämta lite böcker på skolan så jag inte kommer allt för mycket efter. Sen idag ska jag ta det lugnt, plugga lite ska jag allt göra också, sen ska jag ju såklart blogga eller vad säger ni? ;) Haha, något speciellt ni vill jag ska blogga om? :) Haha, men asso seriöst, min blogg klassas nog som den sämsta i hela jävla landet, men just nu skiter jag i det, jag bloggar för det e kul, sometimes, ibland hatar jag det verkligen! Nu ska jag borsta mina små söta tänder, pusselipusspuss :D
Bild från 7 december 2009 :o

Från och med nu.

Ska jag börja leva livet. På riktigt, visst jag kommer va depp ett tag framöver, men jag ska försöka göra det bästa av situationen! Tänk bara dom är inte äkta vänner, killen är bara skit, så fuck you jag tar fram mitt smajl nu och skiter i er :) Kommer Aldrig mer orka bry mig, ingen idé ni är ju förfan falska, jag har dom äkta som jag älskar och som förstår mig, och som tycker om mig för den jag är, för min personlig het, inte för mina kontakter, pengar, osv som ni andra. Jag hatar åmål, det är så och kommer va så, visst finns vissa saker som är bra med åmål, men jag trivs inte här, för litet, och skitsnack är vardagsprat här, om allt och alla, det stör mig, jag trivs inte med det. Sommarn blir det varberg, jag har bestämt mig, det blir så, till veckan söker jag gymnasium. Pussva?!
Till helgen stannar jag i åmål, Alva och jag ska rocka sönder hela helgen!

Dagens jävla klädsel.

Älskar mobil bilder, hade dock inte mina nya skor, hade ngra fula vanliga boots med tanke på mitt knä så fuck u :)
Jag hatar åmål, jag hatar killar, iallafall dom flesta, vissa är underbara och sjukt söta.

Har inte orkat blogga..

Förlåt, men inte orkat, mår sjukt jävla dåligt nu, och mitt knä har blitt helt knas, vet inte vad jag ska göra, allt går åt helvete för mig nu.. vet inte hur jag ska orka med skolan med all skit som är nu, allt känns.. ah vad ska man säga.. meningslöst, så vet inte om jag kommer orka gå dit så mke :( va inte där i torsdags o fredags, och idag åkte jag hem för jag mår skit, jag orkar inte med att gå runt och aldrig kunna accepteras av någon.. Men nu vet ni iallafall varför jag inte bloggat.. Helgen i arvika va rätt okej, va skönt att få träffa både sara, andée och alla dom andra jag träffade.. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, sitta och nörda kanske.. Till helgen får jag se vad det blir, kanske säffle?
Såhär ser mitt knä ut, det är betydligt mycket rakare när jag har bandage runt kan jag säga..

Svar på era tråkiga frågor!

Vad skulle du ta med dig till en öde ö? 3 saker. Båt med motor, bensin, mobil haha.
Vad gör du när du är sur/arg? Jag skriker, slår i saker gråter skriver, fotograferar..
Hur går det med dig och din deprission? Jodå, den kommer och går som den alltid har gjort.
Vilken skola går du på? Kristineberg i åmål
Trivs du där? NEJ!!!
Hur mycket pengar lägger du ut i månaden på
Smink: Det är inte mycket, kan säga max 300 kr.
Kläder: varierar mellan 300 och uppåt, beror på
Skor: Samma sak där, 300 och uppåt
Övrigt: 500-1500
Vilka bloggar läser du? Dom jag tycker är bra ;)
Är det sant att du var otrogen?? NEJ för i helvete skulle hällre skära av armen än att va otrogen
Hur mår du nu efter det om du var det? Jag var ju inte det, men dåligt mår jag för det blir bara värre och värre med alla rykten..
gillar du tomater?  Nope..
skulle du kunna gå på ridskola? Haha det har jag gjort en gång, men nej det är tråkigt, men rider när jag är i varberg faktiskt.
vad gör du på din fritid? Fotar, sitter vid datan, är med kompisar.
vart ska du gå gymnasium? Funderar på karlstad, men vet inte varberg kanske också..
vilken inriktning ska du välja? Stylist, turism, media.
hur trivs du där du bor? Inge bra alls, jag hatar åmål vill bort från åmål nu!
hur mår du nu efter allt som hade hänt? Skit!
hur många läsare har din blogg ? Just nu har jag bara mellan 50-150.
vill du dö? Nej inte än, när jag blir äldre vill jag ju de såklart, vill inte leva i miljarder år haha!
Hur mår du? Jag mår rent ut sagt piss.
När ska vi träffas :]? Till somarn jag lovar Linnea!!
Favorit:
Stad? Varberg.
Färg? Alla färger nästan..
Person? Mina närmaste.
Blogg? Finns ingen
Ämne? I skolan? Haha.. jadu.. finns inget speciellt..
Tv program? <3 INGET :D
Älskar dig! <3 Älskar dig med :D<3
Dömmer du folk efter hur dom ser ut? Nej verkligen inte! Jag skiter fullständigt i hur mina vänner ser ut.

Shopping under helgen..

Blev lite saker, köpte även en stor rosa playboy kudde!
Köpte även skor, tröjor, linnen, tights, shal, glass godis, även beställt löshår! hahahaha :D

Palla bry sig om bloggen? xD

Dagens humör: Depp, förbannad.
Dagens fundering: Hur det ska gå med allt..
Dagens tråkigaste: Skolan
Dagens längtan: Nästa helg.
Dagens mående: seg soom fan.
Dagens måste: Gå hem till peter å få min choklad!
Dagens frisyr: ner släppt o mössa.
Dagens smink: mascara, ögnonskugga, kajal, mascara, fondation, puder & rouge
Dagens klädsel: linne, tröja och mjukis
Dagens planer: Skola, peter, skola, arvika.
Dagens beroende: Choklad.

Fråga på svarar nästan på allt, avslutas på söndag 20.00.


OKEJ DÅ!!

Blir sånt jävla mas på msn, bdb fb skolan på stan telefon o skit, ni tjatar ju sönder, jag börjar igen,  men nej, inte lika mycket, inte nu iallafall, jag är rätt så nere, folk har förstört mitt liv totalt, vill inte bo kvar i åmål.
Och till alla er i åmål som frågar om allt dom säger här är era svar.
1. Nej jag tar verkligen inte droger!
2. Nej jag har inte hållt på med ngn annan när jag gillat fredda.
3. Ja, jag hatar malin sofia och elin sjukt mke efter allt dom sabbat för mig.
4. Ja jag tänker flytta så snart som möjligt.
Några mer jävla frågor så får ni fråga, kommer komma en äcklig jävla frågestund så jag slipper all jävla mas.

RSS 2.0