Tjarååh

Tänker inte blogga mer nu, hejdå!
Om inte minst 40n pers, kollar ip, skriver att den ska va kvar..

haha bilden?!

Nej men helt seriöst nu, jag börjar sakna mitt ''långa'' hår nu.. Ska låta det växa ut, ska ha kvar en sidecut, tror jag iallafall, sen får jag se lite längre fram hur det blir med hårförlägning oså. För jag har ju typ fobi för det. Men jag vill ändå ha det, funderar på att göra det i Thailand när jag ska dit den 28mars i 2 veckor, för jag har hört att don e grymma där på att fläta fast det? Någon som vet något om det? Men nu ska jag kila iväg till bussen så jag tar mig till skolan, hoppas denna dagen går fort för imorgon åker jag och sofia till säffle! ;)

Lite skämt!

Pappan till sonen:
- Snart kommer storken med ett litet syskon till dig. Pojken svarade:
- Jävla pucko hela stan dräller av fitta å du går och knullar storken


Gubben och gumman hade sex, då det ringde på dörren.
Gumman sa:
- De ring på döra!
Gubben drog ut sin penis en stund och fortsatte sedan.
Gumman sa igen:
...............- DE RING PÅ DÖRA!
Gubben verkar inte vilja höra, utan drar ut den igen och fortsätter sedan i lugnt tempo. Då skriker gumman för allt hon är värd:
- DE RING PÅ DÖRA!
Gubben svarar då:
- Jaha, jag trodde du sa: den gled in i röva!

En blondin kom in till en textilbutik och sa, jag behöver tyg till gardiner till min daror, Men vad ska du ha gardiner till datorn för? undrar expediten. Men, hallååå? Jag har ju WINDOWS ?! :)

En full kille stapplar runt på trottoaren och viftar med bilnyckeln. En polis frågar "Har ni problem?" "Ja, nån har schnoott min bil!" "Var såg du den sist?" frågar polisen. "Den schatt här - på min nyckel!" Polisen himlade med ögonen och sa, "Det var synd, men jag kan köra dig hem. Men knäpp gylfen – din grej hänger ut!" Killen tittar ner, sen utbrister han; O´nej dom har schnott min tjej åschå

heh..

Jag tycker inte om människor speciellt mycket. Så ta erat ’’omglolwtf you’re so beautiful’’ shit talk
för nej jag vill inte suga av er och gtfo.!
Jag hatar alla ni decora_wemo_iloveanime_sluts. So overrated.  
Jag hatar alla ni wemos_i_wanna_cut_my_self_but_i'm_to_afraid.You're just as pathetic as you feel.  
Jag hatar alla ni Im_scene_so_im_better_than_you. Bitch, get over yourself.  
Jag hatar alla ni underage I_love_horses_forever girls. Just fuck off. 
Jag hatar alla ni Ask_your_boyfriend_what_my_name_is_100_kilo_smink. Gör världen en tjänst och avlid. 
Jag hatar alla ni Jag_spänner_magen_så_tjejer_ ska_gilla_mig. No comment. 

Jag hoppas innerligt att något hemskt och plågsamt händer er patetiska människor..

Tycker du jag verkar otrevlig?
Well, fucking suck to be you.
Ha en bra dag.

fyfan!!

så jävla underbar helg! fredag, chill skoldag, gjorde typ inget, för vi hade ''ae-dag'' sen åkte jag till arvika, va med sanna sara och eia en stund, sen skulle eia hem, sen sara, då fick jag och sanna skjuts hem till henne, å snacka vi med fredda och tobbe en del, sen lördag så blev det först att dra till central, sen drog vi till valfjället, kändes inge bra alls, va helt stel, har ingen teknik kvar alls, sanna bröt tummen för hon e trädkramare och åkte ner i skogen. sen efter valfjället, åkte jag och pappa hem till min faster och åt, sen åkte jag till säffle, träffade fredda när jag kom dit, och jimmy, sen drog vi till tobbe, och sen kom sofia dit också, sen halv 10 tog jag och sofia bussen till åmål, va då med robin, jonte och daniel, och typ dampa, skrek lite smått och bråkade med mitt ex, men annars är det bra, haha jag började men det va värt! sen kom jag och sofia hem runt 12, så satt vi vid datan o snacka, sen la vi oss runt tre, nu har vi nyss käka frulle, och gjort chokladpudding som vi ska feta oss med, sen kommer pappa och hämtar mig, ska städa rummet sen, det behövs!
SORRY för dålig update, men som ni märker har jag haft fullt upp! ;)

bild från 08?!


e med sanna! puss hej


i'm in love rocknroll!

Åker till arvika idag! Fyfan va kul det blir imorgon, åka skidor på eftermiddan några timmar, sen drar jag mig hem till åmål efter det i think! ;) Får se vad man hittar på då, kommer väl va här runt 5-6 skulle jag ju tro! ;) Men det märks ju, nu har min pappa gjort klar min frukost, så jag ska äta den nu! Pusshejjjs! :D

Haha snyggt det ser ut när tungpiercingen också syns hahahah!

i'm in love rocknroll!

Åker till arvika idag! Fyfan va kul det blir imorgon, åka skidor på eftermiddan några timmar, sen drar jag mig hem till åmål efter det i think! ;) Får se vad man hittar på då, kommer väl va här runt 5-6 skulle jag ju tro! ;) Men det märks ju, nu har min pappa gjort klar min frukost, så jag ska äta den nu! Pusshejjjs! :D

Haha snyggt det ser ut när tungpiercingen också syns hahahah!

Amanda Wester <3

Love u honey <3

You make me feel good.

Jag är glad, jag blir inte playad av någon idiot längre, glad att jag insåg det innan han va otrogen en 3dje gång. Nu ska jag till bäckefors, sen ska jag till skolan så vi hörs senare chiing ;)
Ska försööka fixxa något awesome inlägg sen faktiskt! :D

Fuck off.

Jag tänker inte gråta för något som aldrig kan bli bra, inte hoppas något mer, det är slut, det kan inte va vi, det ska inte vara vi. jag ska inte ta skit från dig mer.
Piercade mig ju förut ;) tycks? :D

Piercar mig idag!

Chacha bitches, idag ska jag pierca mig, ögonbrynet och läppen, kommer bli nice som fan ;) Nu ska jag dra mig och göra något annat innan skolan börjar :D
Nyaste sista bilderna på mig utan piercingar i ansiktek ;)


Music is my language.

I speak Music, cuz music is my language.
Gigi D'Agostino - Ripassa
Tyck va ni vill, like i don't giva a shiii..

I think I love you. I think I really do.

You say this is suicide.
I say this is a WAR!!
And I'm loosing the battle.
MAN DOWN! Oh!
Is this what you call love?
This is. A war. I can't. Win.
Ond more nail to the coffin.
One more foot in the grave.
One more time I'm on my knees as I try to walk away.
Everything I loved became everything I lost.
I've said it once. I've said it twice. I've said it thousand fucking times.
That I'm okay, that I'm fine, that it's all just in my mind.
But this has got the best of me and I can't seem to sleep.
It's not cause you're not with me, it's cause you never leave.
It's not cause you're not with me, it's cause you never leave.
Every second, every minute, every hour, every day.
It never ends. It never ends.

Familj och vänner..

Förlåt för allt jag utsatt er för, men ni vet att jag inte kunnat kontrollera mig själv, och ni vet lika väl som mig att hjälpen jag fick inte hjälpte, men att det funkar bättre nu. Ni vet även att jag inte menar allt jag säger och gör som sårar er. Och ni vet att den ilska jag tar ut på min familj och mina vänner inte är meningen, ni vet att jag inte kan kontrollera mig själv. Men ni vet också att jag ska försöka fixa mitt liv, fixa allt som jag har sabbat. Och förlåt igen för att jag låtit detta gå ut över familjen och vännerna. 
Jag har inte menat något illa, hoppas att ni fattat det.

Så jävla trött.

Älskling kom hem runt 5 halv 6 inatt, fyfan, och då lyckades han väcka mig, sen somnade vi inte förän vid kvart över sju igen, sjukt jobbigt, sen när klockan va typ halv ett fick jag as mycke sms på samma gång, så vaknade, sen somnade jag igen, sen vakna jag igen och fick upp älsklingeen som är sjukt seg på morgonen, pappa kom och hämta mig, ska typ ha kalas eller något, fattar nada.. Usch jag är skit trött och vill bara sova men då kommer jag inte kunna somna sen när jag ska gå och lägga mig, ska nog gå och göra mat, inte ätit någonting än, blir makaroner och korv tror jag, sen ska jag nog leta kläder och packa upp allt jag haft under helgen! :)

Sjukt bra låt! :D

Jag i fredags.

@ älskling

är hos robin nu, så bloggar imorn, annars blir jag för dissig mot han, killen går före bloggen, sover här ist för sofia inatt, har saknat han sjukt, inte träffats på exakt en vecka, det va senast då vi träffades, lörda runt 11 eller något, träffa han runt 11 förut också, men vi ska la chekka film elle ngt, hejrå! :)

Godmorning bitches!

Nyss vaknat, ska snart fixa oss, sen ska vi äta frukost, sen ska vi dra oss till stan jag och sofia, får väl se vad det blir idag, lär ju inte updatera så bra idag häller, men jag gör det när jag kommer hem till sofia sen igen, ska även göra fler filmer sen när vi kommer hit också! :D

Haha såhär underhåller jag och sofia oss..

Och ja, det är jag som dansar! :P Erkänn det är sjukt snyggt ;)

Min dag i bilder?

Dagen har vart rätt okej, först skolan möte där, sen musik, lurade sönder läraren sen vare skit tråkigt satt o lyssna på han i 2 timmar om ngn fiol han hade köpt, sen blev det ner på ett möte efter det så mötte jag sofia och elin! Sen mötte vi robin, sen kom kåberg, gick till huset, då kom marre o manda, sen kom voffen och nilsson också, lyckat, nu sitter jag och sofia och fetar oss, och dampar :) Nu ska jag kisssaaa hejrå!!

faan :(

Har fått glasögon nu :(

.

Tjaah, ska snart äta frukost, hela helgen sover jag hos sofia, får se vad vi hittar på, vill träffa robin också, men vet inte om han kan, gubb jävel :( usch jag saknar han sjukt jävla mycke.. Men jag får dra mig och käka, så hörs vi senare ikväll eller något! :)

osminkad, men min onepiece är nog de bästa jag köpt.


UUSCH

Asså, jag skulle inte kunna tänka mig ha löshår, det är äckligt, springa runt med någon annans gamla hår, hur äckligt är inte det då? Nej fyfan så not bella style! HAHA.. Men jag måste dra hejrå.
OLD

._.

Jag tycker inte om människor speciellt mycket.
Jag hatar alla ni decora_wemo_iloveanime_sluts. So overrated.
Jag hatar alla ni som hela tiden Du_är_rasist. You're just pathetic, fosterlandet, jag älskar det inte rasist för det?
Jag hatar alla ni Im_scene_so_im_better_than_you. Bitch, get over yourself.
Jag hatar alla ni underage I_love_horses_forever girls. Just fuck off.
Jag hatar alla ni Ask_your_boyfriend_what_my_name_is_100_kilo_smink. Gör världen en tjänst och avlid.
Jag hatar alla ni Jag_spänner_magen_så_tjejer_ ska_gilla_mig. No comment. 



Brors blogg!

Kolla gärna min brors blogg, han är dock norsk, men han tar sjukt fina bilder! http://ocfoto.blogg.no/

Please just fix me, I'm too broken.

Jag är rädd, jag vet inte vad som kommer hända..  Såhär rädd och orolig har jag inte vart på länge.. Fyfan jag hatar denna känslan..

buhu

jag försov mig imorse, en jävla timme! fyfan sorry för nada bloggande, och för mitt mobbade språk men bloggen ska va personlig och nte perfekt haha :D

todaaaay bild haha kul på skolans toa.

Tjenare!

Jag har vart duktig i skolan, har fått vg på två prov! Fatta vad glad jag är! I engelska och geografi, har nyss gjort historia och engelska läxan. Sjukt lätta läxor, men känner att jag inte vill komma efter så mycket som i höstas, vill lyckas ta mig in i varberg och så, så ska plugga på och så som fan nu! Imorgon vettefan vad det blir, stanna kvar i stan kanske? ;)

Måste skynda mig

Stannar i stan till fem ska va med marre bloggar sen!!

Varning känsliga läsare bör ej titta!

Hittade bilder från när jag låg på sjukhus, sjukt läskigt :o
Dag 3 dropp ^^
Dag 7 eller något dropp ^^
5 dagar efter jag hade någon dropp sak in i blodådern eller något, jävla blåmärke! :o
Dag 9 dropp ^^

HJÄÄLP!!

Ny influensa!

Yeaah

Idag har vart rätt chill ändå, först bup, sen skolan hade 2 lektioner, eller ah lektioner och lektioner satt mest och prata, sen efter skolan gick jag till stan och va med sofia och kåberg :D Och nu sitter jag här och nördar, ska snart tvätta håret, sen tunna ut det, så jag kan göra roligare saker med det än bara backslick och tråkigt rakt där bak, haha det rimma :o okej jag har tråkigt nu.
Ego woman.
bra blogg! http://sunsetrider.devote.se/

Chekka izzy's blögg!

izzysaramarie.blogg.se
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, ska väl försöka komma på något att göra, hitta kläder till imorgon? Greja med håret eller något :) Känns gött med kort hår faktiskt slippa platta det så mycket oså, bara lite wax hårspray tuppera och sånt inte platta och massa skit som jag gjorde innan, inte lika mycket jobb iallafall! :D Och det är rakat lika mycket på båda sidor! :D

Nyklippt.

Ska fixa bättre bilder, jag lovar :p



Miku

Yes, en här i åmål som rappar, gilla han på facebook, och följ hans framgång! Sjukt jävla bra är han iallafall!
Här är även hans hemsida http://www.m-sound.tk/

Facebook
Skapa en Gilla-knapp

Till dig älskling.

Du sa till mig, att du var kär i mig, jag trodde inte på dig först.
Men saken är den, jag gick verkligen på det.
Du förtrollade mig verkligen, jag vart sjukt jävla kär i dig.
Jag, litar på dig, du har fått mig känna mig helt jävla lyckad,
när jag är med dig är allt bra bara med dig känns allt rätt.
men tack, jag får känna känslan att vara kär i den underbaraste personen som finns.
Jag hoppas på ett du och jag för alltid.
Om du bara skulle gå din väg en dag, så vet du vart jag finns,
i min dödsbäd såklart, kan inte släppa mina tankar på någon annan
det ska va du och jag baby och alltid tillsammans.
Jag har också gjort mina misstag, dem står jag för.
jag förnekar dem inte, och jag förtjänar inte ens att snacka med dig.
du har haft flera tillfällen att be mig dra åt helvete, och kunnat säga att du inte vill snacka med mig.
och jag är så jävla lycklig för att du inte gjort det, för jag älskar dig mer än något annat.
Och aldrig skulle jag kunna lämna dig, jag skiter i vad andra säger om dig.
Det är mina tankar och mitt hjärta jag ska följa, och mitt hjärta är fast vid dig.
Du sa till mig, att du var kär i mig, jag trodde inte på dig först.
Men saken är den, jag gick verkligen på det.
Du förtrollade mig verkligen, jag vart sjukt jävla kär i dig.
Jag, litar på dig, du har fått mig känna mig helt jävla lyckad,
när jag är med dig är allt bra bara med dig känns allt rätt.
men tack, jag får känna känslan att vara kär i den underbaraste personen som finns.
Jag hoppas på ett du och jag för alltid.
Om du bara skulle gå din väg en dag, så vet du vart jag finns,
i min dödsbäd såklart, kan inte släppa mina tankar på någon annan
det ska va du och jag baby och alltid tillsammans.
Jag har också gjort mina misstag, dem står jag för.
jag förnekar dem inte, och jag förtjänar inte ens att snacka med dig.
du har haft flera tillfällen att be mig dra åt helvete, och kunnat säga att du inte vill snacka med mig.
och jag är så jävla lycklig för att du inte gjort det, för jag älskar dig mer än något annat.
Och aldrig skulle jag kunna lämna dig, jag skiter i vad andra säger om dig.
Det är mina tankar och mitt hjärta jag ska följa, och mitt hjärta är fast vid dig.


Städdag.

Idag ska jag städa mitt rum, riktgt också, ta bort allt från golvet, dammsuga, damma, moppa golvet, fixa i garderoben(?) Men det kommer bli bra, ska tvätta mina speglar idag också tänkte jag! :) Kommer bli jätte bra när jag blir klar med ett städat fräscht rum! :D

Stolt nykterist.

Jag har inte druckit sen i somras, och det är jag stolt över, jag tycker det är vidrigt med alkohol, helt seriöst, jag ser ingen mening i det hela. Man kan ju ha kul ändå? De flesta i min ålder anser att det är coolt osv, men det är det inte! Tvärt om!
Varför nykterist? Här är en del bra anledningar till varför!
* Hemskheter
Så ofta hur alkohol förstör folk gör saker dom aldrig skulle göra annars otrohet, folk säger saker dom ångrar, bilolycker (i samband med rattfylla), skadegörelse , misshandel för att bara nämna några av hemskheterna som oftast inte hade skett i nyktert tillstånd.
* Baksmälla
En hel dag går åt att ligga och må dåligt. Ibland har man inte bara huvudvärk utan också ångest. Jag vill i allafall njuta av alla mina dagar och göra något kreativt. Sjuk blir man ju ibland ändå behöver inte ha mer sjukdagar.
* Kalorier
Vill njuta av dom kalorier jag stoppar i mig , som i form av glass godis eller chips. Tycker att man kan äta och dricka mycket annat gott utan alkohol.
* Dyrt
Att dricka alkohol på krogen och annat drar på en del. Lägger hellre pengarna på kläder, smink, godis allt annat än att lägga dom på dåliga minnen som alkohol oftast ger.
* Trovärdighet
Jag vill kunna stå för allt jag gör. Vem orkar hålla på att ångra saker? Sanningen är att om jag respekterar en person mycket och sedan gör hon eller han bort sig på fyllan så förlorar man ju den respekten. Sånt är tråkigt.
* Effekt
Den effekt jag tycker man får av alkhol är att man blir lite snurrig. Då tycker jag att om man nu gillar snurrighetskänslan så mycket så kan man ju ställa sig och snurra runt runt runt för det kostar inte pengar och ger inte äcklig smak i munnen.
* Verklighetsflykt
Många använder alkoholen som en verklighetsflykt och ett sätt att slappna av. Men har man ett så kasst liv att man måste ta till alkohol för att må bra. Så får man ta tag i sitt liv och göra något åt det.
Kom och säg till mig att jag är en tönt för att jag inte dricker och tvinga mig att förklara varenda gång också. Men vad är det jag ska förklara ? Allt det här vet ni ju redan. Varför ska jag förklara varför jag INTE dricker? Det är ni som borde förklara varför ni dricker. Rada upp för mig bra saker med alkohol för jag kan tyvärr inte se några.



Lyckade dagar!

Igår drog man in till stan, va med kåberg först en stund, sen kom manda o marre, sen skulle dom färga håret så drog jag och kåberg till huset, sen gick vi och mötte johanna<3! sen drog vi upp till voffen en stund, efter det stack vi till älskling som var på ishallen och kollade hockey, jag och johanna fattade nada? Sen efter det så va klockan typ halv 11, så körde vi hem johanna, sen körde vi runt en stund, sen körde vi hem kåberg, så åkte jag och älskling hem till han och kollade på film, sex drive sett den tusentals gånger men vad gör man inte för dom man älskar? ;)
Idag vaknade jag runt ett, försökte väcka robin, men tog sin tid, fick ur han ur sängen när klockan va typ tre? Sen åkte vi och hämta johanna, drog till ishallen, va där i typ 3 timmar, hade skit kul, kåberg kom också dit under tiden, sen åkte vi runt lite, sen till ica, så skulle robin å kåberg köra några till en fest så drog jag och johanna till huset, å va där, sen kom dom och hämta oss, och då körde vi runt lite, träffade även robin o albin på huset förresten, sen träffade vi tobbe, jimmy, david, johan, johan lans, och massa folk. Johanna är nog den roligaste och mäst underbara vännen jag har, synd bara att hon bor i göteborg :( Men jag och hon har bestämts för att träffas snart igen! :D Nu ska jag nog ta och spela halo, skit kul, ska nog ta mig glass eller något också blev sugen på det nu :p
Finaste johanna!
i

Fixade bloglovin igår.

Yes nu har jag fixat det bara att klicka på ikonen! ;) Nu ska jag snart äta sen ska jag in till stan och träffa folk och ha allmänt kul, ska försöka glömma allt skitsnack som går nu. Är sjukt trött på snacket som går nu, det är nya saker varje dag, och ja det sårar mig faktiskt även om jag försöker skita i att lyssna, men det tar på en. Menmen, nu får jag ta och käka något innan jag ska åka! ;)

Saknar egypten..

Så jävla kul hade vi, sola och bada, va ute på en båt kolla på delfiner åt massa god mat, finns massa bilder men e som sagt för lat ;)


Eget fotat ~

Finns mycket mer men jag orkar inte ladda upp mer :p

haha

jag har blitt nörd på halo :o

Min onepiece..

.. Kommer nog till veckan, den blev skickad för 3 dagar sen, hoppas iallafall det går fort att få hit den hoppas den kommer nu till veckan! :D Ska klippa mig runt den 20onde också, sen ska jag pierca mig då också! :D Perfekt ju! Blir nog mitten underläppen skulle jag tro, eller vad tycker ni? Mitten under eller över? Eller ena sidan? :O

MIN SNART! :D

hej jag är förbannad.

-

Jag måste göra något snart innan jag får panik.

Snyggaste brudarna ever.

Seriöst jag skulle göra vad som helst för någon av dessas utseende.. :o

kate von d
tila tequila
britney spears
shakira
brooklyn bones

Svar på tal till joel som har fel.

Haha joel har lite konstiga tankar, han tycker jag ska bli modell?! För det första är jag för kort, haha, för det andra så har jag verkligen inte det utseendet eller kropps formen för det, så joel glöm det! :D Det är en rejäl skillnad på mig och modeller, dom är snygga, inte jag, få bara in det i huvet nu! Tack och hej !
Nu ska jag kolla lejonkungen (a)
Kolla här joel, här e några kort folk tagit på mig, när dom bestämt pose och allt ._.
det går bara inte!!

tjaa

Sov hos robin igår igen, ska nog dit på fredag igen, efter soc äckel ;) Idag sov vi till klockan va 4 fatta va jävla sega vi är egentligen, han är en sån jävla mupp, men jag älskar han mer än allt annat ändå. Är skit glad att vi löste allt, så nu kan ni försöka förstöra igen, men lyckas kommer ni verkligen inte göra! :D Är så jävla käär asso!! :D Robin Engelbrektsson du är allt för mig älskling, du är som luft för mig, jag kan inte leva utan dig. Jag hoppas verkligen på ett föralltid, du har fått mig upp ur skiten. Jag har slutat med massa dumma saker jag höll på med innan, tack för allt jag kommer älska dig tills hjärtat slutar slå! Men nu får jag dra mig, ska kolla lejonkungen 1 och 2 nu, och sen ska jag spela! Blir nog halo 2 och sen blir det väl tekken 7 eller något skulle jag tro!

-

WAR IS PEACE.
FREEDOM IS SLAVERY.
IGNORANCE IS STRENGTH.

oh so emotional.
and i wont waste my time fitting in.

Okej, sanningen?

Jo, det va såhär, den 18 december så hände det massa saker, och ni vet ju lite efter det andra inlägget jag skrev om vad jag gått igenom, men då bråkade pappa och jag, hans tjej håll på som fan mot mig, folk ljög massor om robin, så det tog slut där, jag kände då att jag inte orkade mer, och eftersom jag levt med en mamma som försökt med tabletter och tillslut lyckades så tänkte jag, varför inte, så den 19 december klockan 1 ungefär tog jag 60 alvedon och 5 ipren för att ta livet av mig jag ville verkligen dö, först så blev allt helt svart för mig, sen kände jag hur hjärtat bultade mer och mer, sen blev allt helt varmt och jag började spy, jag dog inte som ni märkt.. Men när pappa kom in nekade jag att jag tagit tabletter, sen ringde dom till sjukhuset, o körde vi hann bara 1 mil innan dom fick ringa ambulans, jag låg på intensiv avdelningen först, sen barn avdelningen på näl, sen fick jag evta att min lever nog inte skulle klara sig, så blev skickad till göteborg, men där fixade allt sig, sen till näl igen, sen var det psyk ett tag.. Jag kan säga såghär självmord är ingen lösning för problem, tänk på folk runt er som verkligen älskar er, dom kommer inte orka med något, man måste börja kämpa någon gång för allt ska bli bra.

en text jag skrev för ett tag sen:
Man måste börja börja kämpa någongång :) Annars kommer allt tillslut att ta död på en. Man förtränger och skjuter upp saker gång på gång, men någongång så kommer man ihåg sakerna, vilket man egentligen alltid har gjort, bara det att man har lovat sig själv att allt bara var en hemsk dröm. Det funkar inte riktigt så, man glömer det aldrig, om man inte har fel på hjärnan då haha. Det bästa är ju försöka bli en starkare person efter allt som hänt, Men bara för att folk tror att man är stark så behöver man inte vara det. Om man tänker efter, anledningen till att man helt plöttsligt börjar skita totalt i allt efter en svår sak har hänt så har man nog inte blivigt stark, man har nog bara insett hur skit livet kan vara så man bryr sig helt enkelt inte längre. ääh bara man har hoppet kvar så går det ;)
Jag har gått från djupt deprimerad, och självskadande beteende
till hyfsat bra psykist mående och inget självskadande beteende.

._.

''går inte, för liksom, för det blir inte större med den jetestora, för den är alldeles för stor, så den kommer inte mer än vad jag har för den blir så jävla bred direkt så liksom ah :'c Och sen är den typ jättetung fram så den ramlar ut om inte mer än halva är inne'' EHEHEHEHEHE. I haz no humor.

berättar lite kort om mig själv, kommer komma mer senare..

det börja med massa skit i släkten, sen så när ja va fem dog min mormor, sen efter ett år flytta jag, kände fan ingen, blev depprimerad satt inne på mitt rum, åt knappt, prata inte elle nått typ, så fick ja ngra vänner, sen när skolan börja typ va allt sämre kände ingen, orka nte bry mig, aldrig gjort sen jag börja typ, så ja ligger efter i allt i skolan, gör så att jag inte klarar allt, jag fattar inte allt va dom säger, vet inte vad vissa saker är & alla tror jag leker dum ihuvet? trött på att höra de.. men inte så farligt. men nu börjar allt, när jag var sex år så var det första gången jag hitta min mamma halvt medvetslös, fatta inte vad jag skulle göra, sprang ut till pappa, ambulansen kom, såg henne inte på en månad, sen när hon kom hem igen så var hon som en jävla zombie eller nått, sen dess har det vart samma sak flera gånger varje år, orkar inte berätta alla gånger, ja minns de som de va igår, de sitter kvar, även om ja vill glömma de, & ja sa till mamma när jag va 7år, om du lämnar mig mamma, då har ja ingen, kul jag va 7år. men aja. åren gick & allt blev jobbigare, jag va inte som alla andra, jag va annorlunda, vänner, ja hur gick de med de i 2 - 4 ? inte bra, men blev äldre & börja förstå att ja inte tänkte som alla andra, sa massa saker rakt ut som såra andra, gör inte de längre, mina vänner lärde mig en läxa tror ja.. men sen börja tankarna snurra om att dö, va inte värd nånting, & så är de. meningslös äcklig ful tjock. jag drömmer om att komma till en värd där jag är glad, jag vill kunna känna att jag är fri från den här smärtan, jag vill bara kunna vara, där ingen såg mig, jag vill bara vara nått i luften. ja vet att alla skulle bli glada om jag va borta en dag, ni vet himlen som alla säger, de är nått ja har strävat efter i flera år, drömmen att dö. hur spelar ingen roll. men bara jag kommer bort från helvetet. den andre mars när jag gick i 6an dog min farbror av något pga rökning, det tog jävligt hårt på mig, jag älskade han något så högt, fattar hur dåligt han mått både fysiskt och psykist, haft barn som inte velat veta av han pga deras mamma ljög mycket om han, till o med hans 7åriga dotter skrek att hon hatade sin pappa.. 7an va tung, dom i 8an & 9an hata mig stort så dom börja plåga mig,va dom gjorde skiter jag i att skriva men, hur ja mådde av de, jadu, hur ja klara de? jadu, de va som hade slagit upp skinnet vid mitt hjärta, & bara grävde efter att ta ut hjärtat så ja skulle sluta andas, för de va de dom vela, dom ville att ja skulle dö, eller vem vill inte. dom skrev till mig att ja skulle ta livet av mig, jag va emo, jag va äcklig, & jag ställer fortfarande samma fråga, va gjorde jag er? jag har inte sagt ett ord till er. men ändå gjorde i mig illa så mkt. när jag sluta 7an, så trodde ja attde fanns ett ljus att ja skulle klara de, men sen hela sommaren så va allt fram å tillbaka till psyk med mammas alla självmords försök, jag trodde jag skulle klara mig genom 8an & vara stark & aldrig blicka tillbaka, & ja lovade mig 2010 skulle bli de bästa året i mitt liv. men de vände till de mörkaste hålet man kan hitta, när ja börja 8an så gick ja nästan varje dag i skolan skötte mig bra, sen kom de en dag, då mamma klarade av att ta sitt liv... julia grinar för allt jag gjort hon grinar, ja grinar för hur äcklig ja är & värdelös ja är, ingen skulle ens märka att ja va borta, alla skulle bara skratta.. lovar.. tårarna rann när ja satt i sängen va halft borta, sen när jag vakna till på riktig tänkte jag, fan jag lever fortfarande, hur mkt krävs de för att dö, & ingen fattade, hur kan man må så dåligt så man vill ta livet av sig, pratade inte så mkt. de var som ja va tom på ord, fanns ingenting att säga, bara en besvikelse på hur ledsen ja va på att jag var i livet, syrran gjorde verkligen allt för mig & hon gör än för att ja ska kunna må bättre, försöka komma ut ur hålet & se de ljusa. min syrra är bäst, hon är de, hon vet allt nästan, man kan prata med henne om allt, hon är som min bästavän, hon har alltid funnits där när allt var som svårast. när ja är borta. så vill ja att du lever för mig, inte dör. för du sa att oom ja dog skulle du dö, ja stolt över den du är, om man tänker på hur ja är, ja festar , ja röker , ja kaxar mot folk, men fan häller att jag försöker leka nått för mina vänner, ja leker inte, ja vill bara vara. & ja tror därför att ja inte va mennigen att bli tiillgjord till världen, eftersom ja inte betyder nånting för någon, men ändå gjorde jag det, och det va fel, jag är värd nått precis som alla andra som du sa, du hade rätt. Och du lämnade mig inte PRECIS SOM ALLA ANDRA HAR GJORT. känns som ja verkligen dör innombords på riktiigt nu, allt faller isär. ingenting funkar längre, hjälpen ja får hjälper inte, tankarna finns alltid där, rösterna finns där smärtan finns alltid där, tror den aldrig försvinner, önskar att ljuset bara hittar hit. de gör inget om min depressin dödar mig,men den dödar min familj, ja vet inte hur dom kommer ha de utan mig,, livet är som en bergobaanna, de går upp & ner mest ner, ner i de mörka där ingen ser än, där man är själv & tänker på hur vidrig man är, på sjukhuset sa dom att ja va nere i en djupdepression & hon behöver hjälp nu. men ni vet när man har en depression? va gör man? man ligger mest i sängen/soffan & sover, & tv. ni frågar alltid om va de är som får mig att må så dåligt, ja va är de. nått som ja aldrig vill berätta, ingen skulle lyssna ändå, ingen kommer läsa ända ner hit ändå, ja letar efter svar överallt, inombords har ja panik, ont om tid, svart, ensamt, finns inget bra där inne, inget speciellt. utan på är ja vilken person som helst. en äcklig fjortis? jah så vare ni sa. försöker bättra mig om mitt utseende, måste väll komma över de där snart, men när läpparna leer, så är de falsk, ja skrattar & spelar med, men aldrig med mina syskon och äkta vänner. allt är äkta där. ja, orkar inte skriva mer nu, vill inte berätta allt om mig, alla självmordsförsök oså, tro vad ni vill, om de är uppmärksamhet ja vill ha så tro de, men ja har aldrig pratat om de här förr & ville få ur mig de mesta. frågorna ökar & smärtan rinner in...
that's my life, tar dagen som den kommer, fast den andra är lika dan.


Kommer skriva mer senare om varför jag försökte ta livet av mig, den 19 december..
Detta är bara ett kortfattat inlägg om mitt liv.. Men det ska bli bra jag ska ta mig ur allt.

Robin, jag älskar dig!

Hade underbart hos älskling, stanna en extra natt för en natt va för lite, haft skit kul, kollat film, myst massa, och kört på isen med bilen, haha, men har sovit bäst dom här två nätterna, nu ska jag till bills och köpa cigg och den nya fantan, ska sluta röka innan året är slut men aja!

Godnatt!

Torka håret, sen sova, älskling och lans kommer och hämtar mig vid 12 imorgon.. Blir att umgås med älskling hela dan och natten :D Så kommer inte va speciellt social! Känns underbart att ha tillbaka honom, jag älskar han sjukt och har vart ett helvete utan honom, men skönt att allt löste sig nu iallafall!Hade skit kul idag, först va jag med alex en stund tills han dissa mig för hc, då drog jag upp till lisbeth kg tina och martin med pappa carita och totte, hade skit kul där också. Lyckad nyår, men skulle vilja haft älsklingen hos mig nu men aja, får vänta några timmar! ;)
Har inga fler bilder, glömde kameran när vi sköt raketer ._.

RSS 2.0